Миналата седмица принц Хари прекара три дни в родината си, за

...
Миналата седмица принц Хари прекара три дни в родината си, за
Коментари Харесай

Поканата, която Хари няма да получи от Чарлз

Миналата седмица принц Хари прекара три дни в родината си, с цел да се яви като очевидец във Върховния съд по делото, което заведе против Mirror Group Newspapers. Оказва се, че той е отседнал в имението Frogmore Cottage и не се е срещал с никой от своите родственици по време на късия си престой.
 Хари не е наследник на крал Чарлз - по какъв начин принцът разяснява тези изказвания в съда
Принц Хари за изказванията, че не е наследник на крал Чарлз

Още една мъчителна тематика

Това за едни е изненада, а за други не толкоз, като се има поради, че по време на коронацията на крал Чарлз херцогът на Съсекс не замени нито дума както с него, по този начин и с по-големия си брат принц Уилям. А незабавно по-късно побърза да се качи на самолета за Съединени американски щати, без да почете формалния банкет, с което горчиво разочарова татко си.

С последните с дейности и изявления, свързани с делото против таблоидите, принц Хари още веднъж съумя да разочарова фамилията си. Според източници, представени от New York Post, крал Чарлз е " печален и комплициран " от борбата на по-малкия си наследник и най-много от изказвания като това, че Англия е на дъното, визирайки и политическата конюнктура. А това опонира на едно от главните правила на монархията, съгласно което тя би трябвало да е над политиците.
 Снимка 622133

Освен това се твърди, че не е имал от години желанието да заведе сходни правосъдни борби, а е бил подбуден от юриста си Дейвид Шербърн, с който се среща през 2018 година Преди това в никакъв случай не е бил споделял със своите родственици, че има съмнения, че телефонът му е подслушван.

В двореца считат още, че с престоя си зад океана и основаването на връзки с локалните звезди херцогът на Съсекс напълно е изгубил визия какво е редно и какво не е да прави. Защото макар че се отхвърли от кралския живот и купите си, той има кръвна връзка с кралското семейство и има някои морални правила, които не трябва да се нарушават. А той направи точно това, замесвайки в показанията си редица родственици, настояват източниците.
 Войникът, който припадна по време на подготовките за рождения ден на крал Чарлз
Войникът, който припадна в работа на крал Чарлз

Монархията желае жертви

Именно поради последните събития в съда, принц Хари най-вероятно няма да участва на тържествата по случай 75-годишния празник на крал Чарлз, които са планувани за 17 и 18 юни. Събитието Trooping the Colour тази година ще е първото след гибелта на кралица Елизабет Втора, а по-малкият наследник на краля се допуска, че даже не е получил покана за него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР